Acasă » Timp Liber » Cum sa nu gresesti ?
Share

12:16 PM
Cum sa nu gresesti ?

Salut dragi prieteni! De fapt titlul articolului nu chiar se potriveste pentru ca a gresi e omeneste, nu exista om care sa nu mai greseasca cateodata, dar eu vreau sa va invat cum sa gresim mai putin in ori ce am face.

Am sa va spun cateva modalitati prin care putem sa gresim mai putin si sa facem treburile noastre mai bune. Cand spun a gresi ma refer la a gresi mai putin in proiectele noastre pe care le avem de facut, in a gresi mai putin  celorlalte persoane din jurul nostru, in a gresi mai putin in deciziile pe care le luam.

Uita-te din viitor catre trecut. Imagineaza-ti ca ai terminat acel lucru de facut. Acum imagineaza-ti (daca nu esti tu) ca tu esti persoana care inspecteaza daca e facut acel lucru bine. Gandeste-te ce pasi ar trebui sa urmezi ca acel lucru sa fie facut bine astfel incat in imaginatia ta cand inspectezi sa iti placa ceea ce vezi.

Gandestete la urmari. Cand vrei sa faci ceva, chiar si cand vrei sa spui ceva unei persoane, gandeste-te de doua ori inainte, sa nu spui sau sa faci ceva gresit.Gandeste-te daca e bine ceea ce faci.

Daca v-a placut acest articol dati-i un share sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1292 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: Cum, mai putin, sa, gresim, nu | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar