Acasă » Timp Liber » Daca Ponta se incurca la imn, noi ce sa mai zicem ?
Share

8:18 PM
Daca Ponta se incurca la imn, noi ce sa mai zicem ?

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea moderata de Mihai Gadea la care a fost provocat sa spuna prima strofa din imul national. Victor Ponta laudaros din fire a spus ca nu stie numai prima strofa din imn ci stie tot imnul. Dar cum mare e pacatul laudei, Victor Ponta s-a incurcat la un vers din prima strofa a imnului.

victop ponta nu stie imnul romaniei

Apoi candidatul ACL la presedentie Klaus Iohannis a fost supus aceluiasi test: daca stie sa recite prima strofa din imnul national "Desteaptate Romane" dupa ce a fost provocat Ponta. Dar Klaus Iohannis nu a recitat ci a cantat prima strofa invitand toti jurnalistii sa cante impreuna cu el.

 


Klaus Iohannis canta "Desteaptate Romane " :

 

 

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, si nu uitati: nu va dati mari ca sa nu patiti ca Ponta :))

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 902 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: victor ponta si imnul nationnal, Victor Ponta, klaus iohannis canta imnul, victor ponta se incurca la imn, victor ponta nu stie imnul romaniei | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar