Acasă » Timp Liber » De ce nu le place elevilor scoala ?
Share

9:00 PM
De ce nu le place elevilor scoala ?

Acum cateva zile a inceput scoala si am auzit multi elevi care au zis ca nu le place scoala printre care si subsemnatul. 

Intrebarea este DE CE ? De ce nu ne place scoala ?

Exista multe motive pentru care se intampla acest lucru si eu o sa le enumar in continuare:

  1. Temele. Temele sunt un motiv bun pentru care nu le place elevilor scoala. Daca nu ar mai fi teme sau daca ar fi prea putine scoala ar fi super.

multe teme la scoala

  1. Prea multe materii. La noi in Romania sunt prea multe materii care mai atractive, care mai plictisitoare, depinde de preferintele fiecaruia. Daca ar fi mai putine materii si elevii ar putea sa le aleaga doar pe cele care le plac ar fi ceva frumos.

multe materii la scoala

  1. Statul prea mult la scoala. Elevii au prea multe ore in orar. Daca ar avea doar 4-5 ore pe zi (ma refer aici la clasele mari nu I-IV) iarasi zic: scoala ar fi super.

scoala

Daca toate aceste probleme s-ar rezolva copii ar veni cu drag la scoala, nu ar mai adormi la ore si ar astepta sa revina la scoala a doua zi.

Daca v-a placut acest articol alaturati-va cu un simplu like la pagina de facebook a blogului sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante, sau lasati un comentariu.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 2718 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: de ce nu le place elevilor scoala, scoala, eleviii si scoala, de ce nu ne place scoala | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar