Acasă » Casa si gradina » Despre praful din casa
Share

8:48 PM
Despre praful din casa

Praful reprezinta un pericol pentru noi, mai ales pentru cei care au astm, de aceea trebuie evitat, stergand cu o carpa umeda acolo unde este(mobila,birou,televizor,calculator etc.) sau pe jos, acolo folosind  aspiratorul.
Daca avem mocheta sau covor este indicat sa nu treaca trei zile fara sa il folosim - in special in lunile uscate de vara, cand nivelul de afara al prafului este foate ridicat.

Praful patrunde si pe geam, si adus de noi, de afara - pe pantofi, haine sau par.

Daca avem gresie sau parchet pe jos ritmul trebuie sa fie aproximativ la fel - praful se depune cu aceeasi viteza - doar ca in acest caz este mai usor de aspirat.

Praful se depune extrem de usor, asa ca trebuie sa avem grija. am observat chiar eu acest lucru : in fiecare dimineata si seara trebuie sa hranesc pestii din acvariu, de aceea trebuie sa risic capacul acvariului. De fiecare data cand ma  uit la capace, il gasesc cu praf pe el,ceea ce inseamna ca se depune destul de repede daca eu ma uit la capac de doua ori pe zi si  vad praf. Este indicat sa dam in fiecare zi cu matura sau cu aspiratorul prin camera si cel putin de doua ori pe saptamana sa stergem praful de pe mobila.

praf
Categorie: Casa si gradina | Vizualizări: 910 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: Casa, Despre, aspirator, curat, praf | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar