Acasă » Timp Liber » Frig de crapa pietrele
Share

10:01 PM
Frig de crapa pietrele

Salut prieteni. Azi si ieri a fost un frig de mai ca si pietrele au crapat. Meteorologii au anuntat temperaturi de chiar si pana la -28 de grade celsius. Voi va dati seama ce inseamna asta?

Pai la -28 de grade celsius abia daca mai poti sa respiri, mai ales ca noi traim intr-o tara cu 4 anotimpuri unde suntem obisnuiti mai mut cu caldura decat cu frigul, ci nu undeva unde este frig mereu.

Va sfatuiesc sa nu iesiti din casa fara manusi, fular si caciula sau eventual daca nu vreti caciula puteti lua niste casti care tin de cald cum sunt astea:

casti pentru caldura

Sau daca dispuneti de mai multi bani, puteti achizitiona haine cu incalzire, care am auzit ca, chiar tin de cald.

Daca e prea frig afara si credeti ca nu puteti rezista, mai degraba stati acasa si nu va mai duceti la munca/scoala sau unde aveti de dus.

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1219 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: stiri despre frig, inghet, frig de crapa pietrele, frig de ingheata apele neamt | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
avatar
1
1 anamariadan20 • 6:46 PM, 2015-01-09
Daaa , chiar a fost frig . Merg cam 10 minute pe jos in drum spre munca si credeam ca nu mai ajung . :)) Bine zis , daca nu e neaparat nevoie sa iesi , mai bine stai in casa .
avatar
0
2 gabriel_socea • 9:42 PM, 2015-01-09
A anuntat la meteo ca de maine o sa se mai incalzeasca putin smile
ComForm">
avatar