Acasă » IT » Mozilla Firefox cel mai enervant browser
Share

10:13 PM
Mozilla Firefox cel mai enervant browser

Am renuntat la browserul mozilla firefox, de fiecare data cand navigam pe el dadeam cateva

injuraturi deoarece aproape de fiecare data cand dadeam click pe ceva se deschidea o pagina cu o reclama sau cu un site de cele mai multe ori de jocuri de noroc sau alte minunatii de astea si unele nu se inchid din prima, mai trebuie sa apara o casuta in care sa spuna: "sunteti sigur ca vreti sa inchideti aceasta pagina ?" si  incep sa bag cateva injuraturi, ma oftica asa de tare.

 

 

 

 

reclame mozilla firefox

Dar sunt bucuros ca exista solutii si pentru acest lucru.

Acum folosesc si Opera si Google Chrome  si amandoua sunt faine. La Opera gasesti cam greu cand downloadezi ceva acel lucru in dosar, dar nu e asta o problema. Dar imi place ca la Google Chrome apare cand vrei sa cauti ceva pe google si la google translate microfonul ala si poti sa vobesti in loc sa mai scrii, bineinteles daca ai laptop sau calculator cu microfon.

Deci nu as recomanda la nimeni Mozilla Firefox, si cine foloseste sa se lase de el. Daca cei de la Mozilla o sa continue sa bage asa de multe reclame o sa isi piarda multi utilizatori.

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: IT | Vizualizări: 996 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: reclamele enervante, mozilla firefox cel mai prost brows, mozilla firefox reclame | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar