Acasă » Distractia de Vineri » O noua zi e o minune
Share

2:30 PM
O noua zi e o minune

O noua zi e o minune! Soarele rasare, inima pulseaza usor si viata reincepe zi dupa zi, an dupa an. Faptul ca ne trezim dimineata si vedem sorele e o minune.  Spun asta deoarece vedeti cate accidente si cate nenorociri se petrec in lumea acesta si nu toti oamenii din lume mai pot sa prinda o noua zi, un nou rasarit de soare, asa ca noi ar trebui sa ne consideram norocosi ca traim, ca suntem sanatosi, ca putem sa ne delectam si sa vedem frumusetile acestei vieti.

rasarit de soare ceahlau

In fiecare zi, viata incepe din nou. In fiecare zi poti sa indraznesti sa traiesti fara trecut, fara viitor, doar in prezent. Doar aici si acum poti fi tu însuti. Zambeste si incearca! Ar trebui sa fim fericiti chiard daca suntem suparati sau chiar daca nu e totul ok sau chiar daca nu suntem ceea ce ne dorim sau nu avem ceea ce ne dorim. Asta conteaza cel mai mult : sa fim fericiti !

Ar trebui sa pretuim ceea ce avem chiar daca nu avem poate tot ce ne dorim deoarece lucrurile noastre pe care le avem , altii poate nu le au si si le doresc, iar noi ca le avem ar trebui sa fim bucurosi. Ar trebui sa ne dorim doar ceea ce credem ca meritam, sa ne dorim doar ceea ce cedem ca putem realiza in aceasta viata, nimic mai mult, nimic mai putin.

Steve Jobs spunea candva : "Cand aveam 17 ani, am citit un text care spunea ceva de genul <<Daca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata ta, la un moment dat vei avea dreptate.>>. Citatul m-a impresionat si, de atunci, pentru cei 33 de ani care au trecut, m-am uitat in oglinda in fiecare dimineata si m-am intrebat <<Daca astazi ar fi ultima zi din viata mea, as vrea sa fac ce fac azi?>>. Cand am raspuns <<NU>> pentru mai multe zile la rand, am stiut ca trebuie sa schimb ceva.
Ar trebui sa facem si noi acelasi lucru ca Steve Jobs : sa ne intrebam ‘Daca azi ar fi ultima mea zi, ce as face ? Ce ar trebui sa schimb la mine ? ‘ Ar trebui ca in fiecare zi sa nu pierdem timpul degeaba si sa facem ceva util pentru noi si pentru ceea ce ne dorim. 

Astazi e o noua zi, zambeste, invata, traieste si fii fericit !

Daca v-a placut acest articol dati un like la pagina de facebook sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Distractia de Vineri | Vizualizări: 1363 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: despre viata, o noua zi e o minue, viata e frumoasa | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar