Acasă » Timp Liber » Prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale
Share

8:00 PM
Prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale

Salut prieteni ! Astazi 13 aprilie, a doua zi de Paste, a avut loc prima extragere in cadrul loteriei bonurilor fiscale  dupa cum bine stiti. S-au extras doua numere din intervalul 1-999 reprezentand valoarea bonului fiscal, si o data reprezentand data emiterii bonului fiscal. Aceste doua numere reprezentand valoarea bonurilor fiscale sun 6 si 6,99 lei iar data extrasa este 7 februarie. Asta insemnand ca toate bonuri emise in 7 februarie cu valori intre 6 lei si 6.99 lei sunt declarate castigatoare.

Extragerile vor fi lunare, dar şi ocazionale (Paşte, Crăciun etc.), în timp ce fondul de premiere se va împărţi la numărul bonurilor fiscale câştigătoare revendicate, astfel rezultând valoarea unitară a fiecărui câştig.

Rezultatele extragerilor lunare şi ocazionale vor fi disponibile online, pe pagina de internet a MFP şi pe cea a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală /ANAF/, pentru un interval de cel puţin 30 de zile.

Persoanele care deţin bonuri fiscale vor introduce într-un sistem informatic dedicat Loteriei, gestionat de Compania Naţională Loteria Română SA, o serie de informaţii obligatorii (numărul bonului fiscal, suma totală, numele, prenumele, precum şi seria şi numărul unui act de identitate valabil, pentru persoanele fizice rezidente, iar pentru persoanele fizice nerezidente, seria şi numărul unui act de identitate valabil, seria fiscală a aparatului de marcat electronic fiscal, codul unic de identificare fiscală al operatorului economic care a eliberat bonul fiscal), în vederea obţinerii dreptului de a participa la o tragere la sorţi lunară cu premii în bani.

loteria bonurilor fiscale

Tragerile la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor la Loterie se organizează lunar de către Loteria Română, la acestea participând bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii.

Dacă nu sunt identificate nereguli, câştigătorii pot revendica premiile puse în joc în termen de maxim 90 de zile calendaristice de la data publicării rezultatelor extragerilor, prin prezentarea bonului fiscal cu toate elementele lizibile, precum şi a actului de identitate utilizat în vederea înregistrării participării la Loterie.

Sursa: Economica.net

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

 

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Timp Liber | Vizualizări: 1052 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: prima extragere in cadrul loteriei , loteria bonurilor fiscale, rezultate extragere bonuri fiscale | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar