Acasă » Wiki

De ce se circula in Anglia pe partea stanga ?

De ce in Anglia si in cateva din fostele colonii Britanice se circula pe stanga iar in majoritatea tarilor civilizate pe partea dreapta?

De ce se intampla lucrul asta?
India, Africa de Sud si Australia care au fost candva colonii Britanice sunt tari care urmeaza exemplul Angliei si circula pe partea stanga. La fel si Japonia si Thailanda desi ele nuau fost niciodata colonii ale Angliei. ... Detalii... »

2015-07-14

Ce se intampla dupa ce bem bere sau cafea ?

Oare ce se intampla in organismul nostru dupa ce bem o ceasca de cafea, sau o halba cu bere ?

O cafea si o bere. Ambele merg in cele cateva zile libere care insotesc o sarbatoare. Ambele acidifica mediul intern. Rinichiul va lucra intens ca sa restabilesca echilibrul si va produce mai multa urina.

Raspunsul intreg il auzim de la emisiunea "Ce se intampla doctore?"  difuzata pe pro tv.

Am gasit acest video interesant si am zis sa vi-l arat si voua. ... Detalii... »

2015-04-15

Ce dezavantaje aduc becurile economice ?

Becurile economice dauneaza sanatatii intr-un mod destul de ingrijorator. Din componenta noilor becuri fac parte substante foarte toxice cum ar fi mercurul care afecteaza grav creierul, rinichii si maduva spinarii.
Cercetatorii germani au facut public un raport care arata ca becurile economice degaja substante chimice cancerigene. Pe langa mercur care deja l-am mentionat, becurile emana fenol, o substanta folosita in lagarele naziste pentru uciderea oamenilor, naftalina si stiren.
De aceea aceste becuri trebuie folosite cat mai putin. Nu trebuie folosite in zone neaerisite si in nici un caz in apropierea capului.
 

 

be
		<!-- ... Detalii... »

2015-04-14

Autobiografia lui Nicolae Ceausescu

Salut prieteni. Poate a-ti observat ca nu am mai postat un articol de mult si m-am gandit ca ar fi cazul.

Astazi o sa va arat un documentar despre Nicolae Ceausescu cel care a fost dictatorul Romaniei din 1967 pana in 1989 cand a cazut regimul comunist.

Documentarul este pentru cei ce doresc sa cunoasca cine a fost Nicolae Ceausescu si sa vada ce lucruri bune si ce lucruri rele a facut el. Este un documentar destul de lung de aproape 3 ore.

... Detalii... »

2015-03-07

Top 10 plaje Europa

Nu trebuie sa mergi pe insule exotice ca Tenerife sau Maldive ca sa ai parte de o excursie placuta. Si in Europa sunt plaje destul de faine cu nisip fin si peisaje de poveste, exemplu in Italia, Spania, Grecia si Marea Britanie.

Iata mai jos top 10 cele mai faine plaje din Europa: ... Detalii... »

2015-02-21

Super optiune gratuita orange

Salutare prieteni. Zilele astea mi-am incarcat telefonul cu 6 euro credit (eu sunt pe orange). In fine, mi-am activat o oferta potrivita de toti banii, dar mi-a zis cineva de o optiune super interesanta, nu stiu cati dintre voi a-ti auzit de ea sau de cand exista, dar eu zilele astea am descoperit-o. Deci e foarte tare: daca iti activezi o oferta de minim 6 euro apeleaza *100# si da la 2.Bonus. De acolo selecteaza prima optiune si o activezi si primesti 1000 de minute nationale dintre care 300 din ele internationale catre fix si mobil, asa si acum e marea surpriza primesti si 1000 MB cadou. Aceasta oferta este gratis, dar se poate activa doar cand incarci cu minim 6 euro credit. 

Acolo cand accesati *100# si dati la bonus, nu va speriati ... Detalii... »

2014-12-09

Steve Jobs - Omul care a schimbat lumea

Nu stiu daca stiati despre acest film documentar, dar va informez eu. Deci am gasit un film documentar pe net despre Steve Jobs in care se povesteste intreaga sa viata. Stim cu totii cine este Steve Jobs, pentru cine  nu stie poate sa se informeze AICI . Filmul se numeste "Steve Jobs - Omul care a schimbat lumea" si cu toate ca eu nu am vazut multe documentare la viata mea, aceste mi se pare unul dintre cele mai reusite.

Am postat mai jos documentarul pentru cine e interesat sa il vada, dureaza 2 ore si 2 minute. Filmul a aparut in 2013. ... Detalii... »

2014-11-23
1 2 3 »