Acasă » 2014 » Decembrie » 22

Cum sa faci un ingeras din hartie cartonata pentru craciun ?

Salut prieteni, astazi o sa va invat cum sa faceti un ingeras din hartie cartonata pentru pomul de craciun sau ca decoratiune de pus pe mobila. ... Detalii... »

2014-12-22

Maramures in top 20 de destinatii de vizitat in 2015

National Geographic Traveler a a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat în noul an, în care este prezentată si o destinaţie turistica din Romania, respectiv Maramures.

Regiunea Maramureşului este caracterizată de National Geographic Traveler drept "Neînfricata lume veche".

În istoricul ţinut al Maramureşului continuă să fie practicate tradiţii milenare, uitate de mult timp în Europa. "Vacilor mele nu le place iarba care este tăiată cu cositoarea. ... Detalii... »

2014-12-22

Voi a-ti impodobit bradul ?

Peste fix 3 zile este Sarbatoarea Craciunului. Treburile sunt in toi, iar oamenii nu stau o clipa. Aseara am terminat si eu de impodobit bradul de craciun. Nu este cel mai perfect brad impodobit de craciun, dar eu zic ca merge.  Voi a-ti facut bradul de craciun? Si daca da, va place cum a iesit? Va rog raspundeti printr-un comentariu.

Abia astept craciunul sa mananc preparatele cela mai alese, sa primesc colindatorii in seara de ajun,sau mai la subiect: sa ma bucur cu familia mea de aceasta sarbatoare si cred ca si voi asteptati la fel de tare ca mine.

Eu va urez Craciun fericit! la toti cei care i ... Detalii... »

2014-12-22