Acasă » Curiozitati

Cum sa nu ne mai fie frica de intuneric?

Salut dragi prieteni, stiu ca nu am mai scris de mult timp pe blog si m-am gandit ca ar fi cazul. Astazi vreau sa vorbesc putin despre frica de intuneric. 
Cred ca cu totii cand eram mici ne era frica de intuneric, la altii poate le mai este frica si cand cresc mari, dar asta-i partea a doua. ... Detalii... »

2015-10-23

Legendele Lacului Rosu

Salut prieteni, de curand am dat o roaita pe la Lacu Rosu si am aflat si legendele acestui lac. Nu am putut sa spun ca am auzit legenda, deoarece auzisem mai multe variante si am zis sa vi le zic si voua. ... Detalii... »

2015-09-01

Ce inseamna sa fii puternic?

Salut prieteni, astazi m-am gandit sa scriu un articol despre ce inseamna sa fii un om puternic. Sunt doua categorii de oameni puternici: in prima categorie ... Detalii... »

2015-08-27

Cum ne invatam sa fim responsabili ?

Salut prieteni, ieri am scris un articol despre cum sa gresesti mai putin in ceea ce faci, azi scriu ceva asemanator: un articol din care invatam sa fim responsabili. ... Detalii... »

2015-08-26

De ce e bine sa mergem desculti pe pamant ?

Salut prieteni, ieri am fost la cules de afine, nu in padure ci pe tarlaua cu afine a unui om de afaceri. A fost super fain la cules de afine dar articolul acesta nu este despre afine. ... Detalii... »

2015-08-23

Cum ne racorim in zilele caniculare ?

Salut prieteni, astazi m-am gandit sa fac un articol despre cum ne putem racori cand este soare puternic afara. Ce trebuie sa facem? Cititi acest articol si vedeti cateva solutii eficiente dovedite. ... Detalii... »

2015-08-10

Minunile de pe Ceahlau de pe 6 august

Salut prieteni, astazi este joi, este 6 august ceea ce inseamna ca este sarbatoarea "Schimbarea la Fata".

In fiecare an, la aceasta sarbatoare, pe muntele Ceahlau se intampla 2 minuni cu adevarat deosebite. Schitul de pe Ceahlau poarta si el hramul "Schimbarii la Fata ... Detalii... »

2015-08-06
1 2 3 4 5 6 »