Acasă » Curiozitati » Ce inseamna sa fii puternic?
Share

6:35 PM
Ce inseamna sa fii puternic?

Salut prieteni, astazi m-am gandit sa scriu un articol despre ce inseamna sa fii un om puternic. Sunt doua categorii de oameni puternici: in prima categorie se incadreaza persoanele care stau bine cu musculatura, care stau bine cu pumnul, iar in a doua categorie se incadreaza persoanele care au o mentalitate puternica. Astazi vreau sa vorbesc despre a doua categorie, despre oamenii care au o mentalitate puternica.

Ce inseamna sa ai o mentalitate puternica?
Sa ai o mentalitate puternica inseamna sa nu judeci, sa ai puterea sa ierti, sa intelegi o persoana.

Nu judeca o persoana pentru ca se comporta urat sau pentru ca este urata sau pentru felul in care se imbraca sau pentru orice alt motiv. Pune-te tu in situatia acelei persoane daca ii cunosti situatia. Dar daca nu ii cunosti situatia de ce sa il judeci? Nu stii de ce se comporta asa, cum tie nu iti place. Poate acea persoana are o problema ceva si de aceea face ce face. 
Sa stii daca tu judeci pe cineva si Dumnezeu te va judeca pe tine.

putere mintala

Intelege persoana respectiva.Daca cineva supara, sau se ia de tine, ai putea sa incerci sa vorbesti frumos cu acea persoana. Sa stiti rezolvati mult mai multe probleme daca vorbiti cu calm unei persoane decat daca ai tipa la ea, sau te-ai certa cu ea. Incearca sa vorbesti cu ea sa vezi ce necazuri are. Poate persoana respectiva sufera de vreo bola, poate are vreo suparare ceva, este trista etc etc. Daca reusesti sa o intelegi pe acea persoana atunci esti puternic in mentalitate. Altul mai slab de fire, daca l-ar supara cineva l-ar lua direct la bataie.

putere mintala

Si daca intelegi acea persoana ar trebui totusi sa ii dai un sfat, sa ii aduci o vorba buna. Sa stiti ca rezolva multe.

A avea o mentalitate puternica mai inseamna si a ierta. Sa stiti ca nu multi oameni care li s-au gresit iarta pe cel ce i-a gresit. Este si asta tot o putere. Multi daca li s-au gresit un pic, nu iarta si mai rau il injura, il pocnesc pe cel ce i-a gresit. La fel ca in cazul judecatii, daca tu ierti si Dumnezeu te iarta pe tine.

Daca v-a placut acest articol dati-i un share sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 2553 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: puternic mintal, putere, a judeca, a ierta, de, mentalitate putenica, ce inseamna sa fii puternic, a intelege | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar