Acasă » Animale

Trei animale care au schimbat omenirea

Salut prieteni, astazi vreau sa vorbesc despre trei animale care au schimbat istoria omenirii, unele in bine, altele in rau: ... Detalii... »

2015-08-09

Lebede pe raul Bistrita, Piatra Neamt

De multa vreme vin lebedele acestea aici pe lacul Bistrita si ierneaza aici. Dar nu numai lebede, vin si numeroase specii de pasari cum ar fi: si rata mare, rata sunatoare, corcodel mic, corcodel cu gât negru, corcodel cu gât rosu, ferestras mare, ferestras mosat, ferestras mic, rata sunatoare si rata motata si egretele.Păsările de apă care poposesc în Neamţ sunt din ce în ce mai numeroase şi ne încântă cu frumuseţea lor. 

Eu din pacate am surprins numai lebedele. 

Cine vrea sa le vada, le poate vedea pe podul de la ... Detalii... »

2015-02-14

Acvariul te relaxeaza ?

Un acvariu este un lucru de pret la casa omului, este un ornament foarte 

frumoas. Cine are acvariu cu siguranta stie ce zic.
Daca ai acasa un acvariu frumos, cu multe plante naturale, cu multi 

 

pesti in el (nici sa nu fie prea ingramaditi),cu obiecte decorative cum 

ar fi: pietris alb sau orice alta culoare,2 ... Detalii... »

2014-08-25

De ce sa-ti iei un animal de companie?

   Un animal de companie este ca si un prieten. Cu un animal de companie poti sa-ti pierzi timpul jucandu-te si distrandu-te cu el, mai ales ca poate sa te faca sa razi sau poate sa-ti starneasca o curiozitate.

   Exista o multime de tipuri de animale de companie, iar eu voi enumera cateva: insecte,pesti de acvariu, broaste testoase, hamsteri,reptile,papagali,pasari,serpi, caini,pisici etc.

Un animalut de companie poate sa te faca mai fericit daca te joci cinci minute cu el sau daca privesti miscarile sale. ... Detalii... »

2014-02-05