Acasă » Curiozitati » Cat de repede putem fi influentati ?
Share

1:06 PM
Cat de repede putem fi influentati ?

Este o intrebare destul de interesanta,dar as vrea sa fiu scurt si la obiect.
In primul rand acest lucru difera foarte mult de la om la om. Dar in majoritatea cazurilor putem fi influentati destul de usor, era si o zicala:
Aseaza intr-o ladita multe mere, defapt umple-o cu mere bune, de calitate, si in mijlocul lor pune un mar putred. V-om observa ca si celelalte mere dupa un timp v-or deveni putrede de la acel mar sticat .

Asa se intampla si cu oamenii, daca sa zicem ca intr-o clasa de elevi sunt numai elevi buni la invatatura, care nu injura, nu fac rau, intr-un cuvant sunt cuminti, si in acea clasa vine un elev rau, care injura si se comporta neadecvat unui elev, o sa vedem ca dupa un timp mai multi elevi din acea clasa vor fi ca el. Acest lucru  nu se intampla de fiecare data, dar in majoritatea cazurilor DA.

influenta
Acum conteaza si grupul din care faci parte, si acesta te poate influenta destul de mult.
Sau ce ziceti de reclamele de la TV, radio, ziare, internet, ele ne influenteaza?  Eu zic ca da, daca o luam logic, daca nu ne-ar influenta nu le-ar mai face, asa producatorii isi vor vinde marfa.
Deci in concluzie, putem fi influentati destul de usor, depinde de caracterul fiecaruia.
Daca v-a placut acet articol va invit sa lasati un comentariu mai jos si sa dati un like la pagina de facebook.
Al vostru Zambarel !

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 752 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: infuenta, cat de repede putem fi influentati, influenta reclamelor asupra omului, influenta omului | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar