Acasă » Curiozitati » Citat despre dragoste
Share

7:46 PM
Citat despre dragoste

Am gasit candva o placa banuiesc ca de marmura pe care era scris un citat foarte frumos si interesant in acelasi timp din biblie despre dragoste, asa ca l-am fotografiat sa vi-l arat si voua cititorilor fideli ai acestui blog. Si cand spun dragoste nu ma refer la sex. 

Citatul este: "Dragostea nu va pieri niciodata. Prorociile se vor sfarsi; limbile se vor

inceta;cunostinta va avea sfarsit. "   1 Corinteni, capitolul 13/8.

dragostea nu va pieri niciodata

Mi s-a parut destul de interesant acest citat, adica acest citat vrea sa spuna intr-un fel ca si daca vom fi fara constiinta tot vom avea dragoste, ca limbile se vor incurca adica sa luam o tara: de exemplu Romania. In Romania (care este doar un exemplu) vor navali aici oameni din toata lumea astfel incat se vor vorbi toate limbile posibile doar aici in Romania, dar dragostea nu va pieri. Nu stiu cum vi se pare voua dar pentru mine este mai mult decat un citat.

Dragostea reprezinta toate calitatile si defectele la un loc, dragostea reprezinta motivul vietii. Este sinonim cu iubirea si aceste este cuvantul cel mai important din viata unui om, si religios si personal !

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 1356 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: limbile se vor amesteca dar dragost, dragostea nu va pieri niciodata, dragoste, fara dragoste nu e nimic, citat despre dragoste | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar