Acasă » Curiozitati » Se mai uita lumea la TV ?
Share

7:43 PM
Se mai uita lumea la TV ?

Am auzit multi oameni spunand ca ei nu se mai uita la televizor, am vazut chiar si pe unele bloguri articole de genul aceste. Sincer ma cam surprinde lucrul acesta deoarece omul din ziua de azi trebuie sa fie informat la zi cu ce se intampla, bine mai sunt si alte metode prin care poti fi informat: ziare, reviste, internet, radio etc. dar si televizorul are rolul lui

Dar multa lume se uita la TV pe smartphone-uri si tablete sau chiar PC  deoarece li se pare televizorul prea demodat. Desigur pentru cei cu buzunarele groase televizorul nu li se pare demodat deoarece au televizoare de ultima generatie.

Eu zic ca multa lume nu se mai uita la TV din cauza emisiunilor de rahat care se fac  si din cauza reclamelor care ne manipuleaza.

Fratilor, da, sunt emisiuni de rahat dar sa nu uitam ca exista si discovery chanal, national geographic  si alte programe de genul acesta care sunt educative.

de ce nu se mai uita lumea la tv

Sincer nici eu nu prea ma mai uit la tv, ma uit doar odata pe saptamana la o emisiune pe care o urmaresc demult si care imi place. Asta-i Romania se numeste, este pe Kanal d si ruleaza sambata seara la ora 20:00.

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 1262 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: lumea nu se mai uita la tv, lumea se uita la tv, televizor | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
avatar
1
1 anamariadan20 • 3:45 PM, 2014-10-18
Lumea nu se mai uita la TV pentru ca nu are ce sa mai vada. Cat despre informare,asta a fost acum multa vreme. Acum te informezi despre Bianca Draguseanu si toate pitipoancele,politiceni corupti si zeci de alte porcarii. Eu prefer sa vad emisiunile preferate pe net,scutesc timpul cu reclamele interminabile.
avatar
0
2 gabriel_socea • 9:00 PM, 2014-10-18
Asa este  acum mai mult TV ne informeaza despre Bianca Dragusanu :))))))   dar mai sunt si emisiuni bune smile
ComForm">
avatar