Acasă » Timp Liber

5 lucruri pe care trebuie sa le faci primavara asta

Am sa va zic cateva lucruri pe care daca nu le-ai facut niciodata trebuie sa le incerci neaparat primavara asta. Sa incepem:

1. Daca nu ai plantat niciodata un copac, cred ca ar fi timpul sa o faci, pamantul iti va multumi . Sa plantezi un copac nu este chiar asa de greu. ... Detalii... »

2014-03-14

Primavara isi arata primele semne ...

Suntem in a 13-a zi de primavara .Azi s-a observat clar ca a venit primavara, dupa soarele care stalucea pe cer  si caldura care a venit asa de odata fara sa ne anunte :)) . Au inceput si baietii si fetele sa-si scoata  ochelarii de soare, ca doar a venit caldura, ce mai .
Va doresc tuturor o primavara linistita si cu cat mai multe bucurii .

a venit primavara

2014-03-13

De ce nu le place elevilor romani scoala ?

In romania sistemul scolar este unul prostesc, astia care l-au facut cred ca erau in vreo crasma la baut, cand l-au facut. Doar aici elevii au cate 6-7 ore pe zi. Dimineata se trezesc dis de dimineata sa ajunga la scoala care incepe la ora 8 si uneori chiar la 7. Termina orele la 2-3 atunci cand toti sunt obositi.

Din perspectiva mea  prima si ultima ora sunt  cam degeaba. Dimineata toti sunt somnorosi, 2-3 din elevii unei clase care sunt trezi, si la amiaza toata lumea e cu ... Detalii... »

2014-03-10

Babutele s-au imbatat :))

Asa ca la orice nunta trebuie sa existe cineva mai vesel, care sa inveseleasca atmosfera . Eu am gasit niste video-uri pe youtube si m-am gandit sa vile arat si voua :

Primul este cu sa traiasca nasii,iar al doilea cu o baba care chiuie de mare zori.

 

 


 

2014-02-12

Despre hobby

Hobby este un cuvant provenit din engleza care in dex inseamna indeletnicire placuta in afara activitatilor profesionale.Cu alte cuvintelor profesionale hobby poate insemna sa ai de facut un lucru care iti place tie in afara preocuparilor profesionale conform definitiei sau

poate insemna sa ai de facut un lucru care sa iti placa si sa ai o meserie in acel domeniu.

Deci trebuie stiut ca toti oamenii sa isi gaseasca un hobby de cand sunt mici astfel incat cand vor ajunge mari sa isi gaseasca o meserie in acel domeniul hobby-ului sau sau poate chi ... Detalii... »

2014-02-02
« 1 2 ... 6 7 8