Acasă » Timp Liber

Cand oferi perfectiune...

Indila. Sunt sigur ca a-ti auzit de ea. Este o cantareata care traieste in Franta, cu origini indiene si algeriene, se observa acest lucru si in videoclipurile sale.

 

Este o cantareata foarte talentata, are cantece destul de bune, a devenit celebra cu piesa Derniere Danse  acum avand peste 117 milioane de vizualizari pe You Tube.

Dar ce legatura are cu titlul ?

Vreau sa spun ca Indila chiar are pise care se apropie de perfectiune, nu e numai parerea mea ... Detalii... »

2014-09-07

Ministrul Educatiei vrea sa "demanelizeze" Romania

 

Citeam in seara asta un articol pe  yahoo cica ministrul educatiei vrea sa demanelizeze Romania, cica in Romania se asculta prea mult Guta si Salam. 

Ministrul educatiei pregateste un proiect prin care elevii vor asculta cinci minute de muzica clasica, printr-un proiect national initiat de Radio Romania Muzical.

Radio România Muzical va pune la dispoziţia profesorilor cele mai importante piese muzicale din repertoriul românesc ş ... Detalii... »

2014-09-06

Cum eram noi si cum sunt ei

Sa clarificam: noi suntem o generatie mai veche de copii care avem 16-18 ani, iar ei sunt copii de 9-10 ani. 
Zilele trecute faceam o plimbare cu bicicleta si la un moment dat vad un grup de copii de 9-10 ani, bai frate daca ma crezi toti cu tablete si smartphone-uri de ultima generatie. Mai merg inca vreo doi kilometri si pe o strada vad inca o grupa de copii cu aceeasi poveste.Acum copii cand iasa din casa sa se duca la joaca, uita de ce au iesit, si focusul principal este telefonul.
Imi amintesc cand eram eu de varsta lor prin 2006-2007 eu si prietenii mei ne strangeam toti si jucam multe jocuri interesante si atractive, iar nimeni nu avea smartphone sau tablete, deoarece nu prea existau pe atunci, iar daca existau erau scumpe, chair daca aveam, aveam telefoane d-alea caramida, sau in cel mai bun caz telefoane cu clapita, dar cand ieseam la joaca uitam de t ... Detalii... »

2014-09-03

Prima zi de toamna. Fericiti sau nu ?

Salut prieteni, azi e prima zi de toamna calendaristic vorbind, ca nu prea se simte a toamna adica inca este cald afara.

Intrebarea este suntem fericiti ca a venit toamna ?  Eu unul nu sunt asa de fericit, preferam ca vara sa dureze mai mult, parca a trecut prea repede, nici nu am apucat sa fac toate lucrurile pe care vroiam sa le fac.

Toamna este un anotimp nu tocmai pe placul tuturor deoarece vine frigulll, soare apare mai putin si pentru cei care stau la tara incepe recolta porumbului, cartofilor, sfeclei etc etc si a tot ce au cultivat ei.

... Detalii... »

2014-09-01

Cand pur si simplu te plictisesti...

Vorbim despre acel moment cand chiar te plictisesti, cand nu ai chef sa faci nimic, cand iti e lene si sa mergi, cand ai incercat totul si nu ai nimic mai bun de facut.

Ce este de facut atunci ?

Eu cand ma plictisesc asa ma uit pe net la alte bloguri/site-uri si vad succesul lor si incep si eu sa ma uit la acest blog sa vad ce mai trebuie imbunatatit la el, privesc problema din toate unghiurile, ma mai gandesc la ce articole trebuie sa public, chestii de genul acesta.  Nu uitati acesta este doar un exemplu.

... Detalii... »

2014-08-31

Priveste viata din alta perspectiva

Astazi vreau sa fac un articol scurt. In primul rand vreau sa spun ca nu toata lumea gandeste la

fel, nu toata lumea vrea un anumit lucru, nu toata lumea 

face acelasi lucru, nu la     toata lumea le place un anumit lucru.


Daca ai facut ceva sau vrei sa faci ceva si cineva iti da un sfat asculta-l chiar daca stii, daca

... Detalii... »

2014-08-16

Cand vrei sa te dai mare...

Nu trebuie sa te dai in spectacol niciodata deoarece ceea ce vrei sa faci nu iti va reusi, chiar te vei lovi daca vrei sa faci ceva periculos si vei pleca acasa dezamagit.
Sa luam cateva exemple:
1.Daca esti cu bicicleta si ii vezi pe prietenii tai si vrei sa faci o schema periculoasa nu vei reusi: ori vei cadea, ori faci pana, se intampla ceva.
2.Daca te dai mare ca ai acumulat multe puncte la un  concurs sau la un test, etc. cand se aduc rezultatele va fi taman invers adica rezultatele vor fi slabe. 
Stiti voi expresia aia "Binele/Raul vine cand nu te astepti deloc sau cand te astepti cel mai putin" asa si cand vrei sa te dai mare, dar bine nu poate fi deoarece deja te-ai asteptat conform expresiei.
Spun sa nu te dai in spectacol ca am patit-o si eu si am vazut si persoane care au patit-o, si nu te simti c ... Detalii... »

2014-08-14
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »