Acasă » Timp Liber

Luna plina-fenomenul meu preferat

In seara asta este luna plina care este fenomenul meu preferat, dar din pacate nu prea se vede ca e ceata afara. Zilele trecute se vedea fain afara noaptea, se vedea luminat, vedeai la ora 23 cum vezi la ora 17 .

Luna plina este atuci cand se vede toata luna, nu doar un sfert sau jumatate. Ea tine cateva zile: 4-5 zile inainte ca luna sa se vada in splendoarea ei maxima si 1-2 zile dupa.

Apare doar odata pe luna, din pacate, dar tine mai multe zile.

Iarna se vede mai f ... Detalii... »

2014-12-06

Ninge in acest blog :))

A-nceput de ieri să cadă
Câte-un fulg, acum a stat,
Norii s-au mai răzbunat
Spre apus, dar stau grămadă
Peste sat.  :))))))

... Detalii... »

2014-11-30

Daca Ponta se incurca la imn, noi ce sa mai zicem ?

Premierul Victor Ponta a fost invitat joi seara la emisiunea moderata de Mihai Gadea la care a fost provocat sa spuna prima strofa din imul national. Victor Ponta laudaros din fire a spus ca nu stie numai prima strofa din imn ci stie tot imnul. Dar cum mare e pacatul laudei, Victor Ponta s-a incurcat la un vers din prima strofa a imnului.

victop ponta nu stie imnul romaniei

Apoi candidatul ACL la presedentie Klaus Iohannis a fost supus aceluiasi test: daca stie sa recite prima strofa din imnul national "Desteaptate Romane" dupa ce a fost ... Detalii... »

2014-11-14

Ca o apa cristalina...talent pur

Am gasit un video pe youtube cu cantaretul (asa zisul cantaret)  Cristi din Banat pe care il

felicitam ca s-a facut de cacao pe internet. Deci toata Romania a auzit de acest asa zis cantaret si de melodia lui "ca o apa cristalina". Au fost mai multe "dezbateri litereare "  pe

acesta superba capodopera literara care se poate si canta, dar nimeni nu are un asa talent pur sa o cante decat Cristi din Banat =)) . Deja mi-e mila de saracu om: a fost si el in Spania la munca, a ajuns la mare si a zis ca e faina. Daca a zis ca e faina atunci trebuia sa faca si un video cum canta el ... Detalii... »

2014-11-12

Ce tampenii cauta lumea pe google ?

Acesta e genul ala de articol care se scrie "singur”, de fapt treaba o fac altii. Stiu ca le gasesti pe toate blogurile, dar asta se intampla dintr-un motiv. Si-anume ca intotdeauna se gasesc suficient de multi ciudati care sa faca tot felul de cautari ciudate pe Google.

Iata ce mai cauta lumea pe google: 

2014-11-09

Noutati din ziua alegerilor

Dupa cum bine stiti astazi e ziua cand voi cei cu drept de vot(eu nu am inca 18 ani) decideti soarta Romaniei pentru urmatorii 5 ani. Daca nu a-ti fost inca la vot va sfatuiesc sa va duceti cat mai aveti timp. Daca nu mergeti si ramaneti indiferenti fata de acest lucru inseamna ca nu va pasa de tara voastra, inseamna ca nu va intereseaza cine o sa fie presedintele tarii pentru urmatorii 5 ani.

Cateva statistici...

Romanii din Noua Zeelanda au votat primii astfel incat: 66 de voturi pentru Klaus Iohannis, apoi 28 pentru Monica Macovei, 13 pentru Elena Udrea, Victor Ponta 7 voturi.

... Detalii... »

2014-11-02

Asta-i Romania ! cea mai tare emisiune

Asta-i Romania este o super emisiune ce se difuzeaza pe kanal D, sunt sigut ca a-ti auzit de ea, dar pentru cine nu a auzit: se difuzeaza la kanal D in fiecare sambata seara de la ora 20:00. Chiar va recomand aceasta emisiune, aveti ce invata de aici. Se prezinta intamplari cu bune si cu rele din tara noasta Romania.

Despre ce este ?

... Detalii... »

2014-10-18
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »