Acasă » Timp Liber

Ce se intampla daca pastram un sandwich de la fast-food timp de 2 ani ?

Salut prieteni, am gasit un articol foarte tare pe descopera.ro care zice ce se intampla cu un sanwich daca il tinem pe o masa timp de 2 ani de zile. Rezultatul este incredibil.

Dupa doi ani de zile sanwich-ul nu a mucegait si nici nu a inceput sa miroase urat. De asemenea nu au aparut nici viermi, nici insecte care sa se hraneasca din el.

Voi va dati seama ce nesanatoasa este mancarea de fast-food, din moment ce nici viermii nu au vrut sa o consume ?

... Detalii... »

2015-01-11

Frig de crapa pietrele

Salut prieteni. Azi si ieri a fost un frig de mai ca si pietrele au crapat. Meteorologii au anuntat temperaturi de chiar si pana la -28 de grade celsius. Voi va dati seama ce inseamna asta?

Pai la -28 de grade celsius abia daca mai poti sa respiri, mai ales ca noi traim intr-o tara cu 4 anotimpuri unde suntem obisnuiti mai mut cu caldura decat cu frigul, ci nu undeva unde este frig mereu.

Va sfatuiesc sa nu iesiti din casa fara manusi, fular si caciula sau eventual daca nu vreti caciula puteti lua niste casti care tin de cald cum sunt astea:

... Detalii... »

2015-01-07

A inceput de ieri sa cada, cate un fulg...

Salut prieteni. Astazi a nins aproape toata ziua pe aici pe la mine prin Neamt si numai pe la mine ci si prin tara, prin toata tara, si cand nu a nins a batut vantul, si cand nu a batut vantul, a nins si tot asa. Stratul de zapada e cam de 50 cm. Am avut o gramada de treaba azi cu dezapezirea. Are dreptate ala care a facut poza de mai jos :))))) ... Detalii... »

2014-12-29

Asa se impodobeste mai nou bradul :))

Salut prieteni ! Am gasit un videoclip pe youtube cu o reclama de la Volkswagen in care sunt doi oameni intr-un Volkswagen Polo GTI care impodobesc un brad. Dar nu il impodobesc cum zice Fuego  in melodia lui ci intr-un stil mai aventuros si mai distractiv. Unul dintre cei doi oameni conduce masina, invartindu-se in jurul unui brad mare, iar celalalt arunca o beteala si niste globuri si astfel impodobeste bradul. ... Detalii... »

2014-12-29

Top 6 colinde care imi plac

Am facut un top cu cele mai frumoase 6 colinde care mie imi plac:

... Detalii... »

2014-12-27

Anul tau pe facebook

De cateva zile tot tot vad postari cu "Cum a fost anul meu" evident ca pe facebook. Aceste postari de fapt sunt niste poze lungi de cateva mii de pixeli inaltime. Cei de la facebook s-au gandit sa ofere la toata lumea un instrument prin care fiecare persoana cu cont pe facebook sa poata sa isi puna in acea poza lunga cele mai importante postari (poze, texte) din 2014 ale acelei persoane. Poza aceea lunga se poate personaliza: adica se poate schimba tema, se poate schimba poza logo, se poate schimba textul care apare scris de la ei: de exemplu din "Anul lui cutarescu !" se poate schimba in ce text doreste persoana respectiva,in fine se pot face mai multe schimbari. ... Detalii... »

2014-12-25

Craciun fericit tuturor !

Salutare prieteni !

Vreau sa va urez tuturor celor care imi cititi acest blog "CRACIUN FERICIT" !

Vreau sa va multumesc ca imi cititi blogul si va doresc sa fiti sanatosi, fericiti si tot ce vreti voi sa se implineasca ! ... Detalii... »

2014-12-25
« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »