Acasă » Curiozitati » Un cutremur devastator a avut loc aseara
Share

3:05 PM
Un cutremur devastator a avut loc aseara

Aseara 22 noiembrie 2014 a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara

Richter , cel mai mare cutremur din 2014 in Romania. Cutremurul s-a produs la o adâncime de

39 de kilometri. 

Cutremurul a facut mai multe pagube, s-au daramat obiecte de pret din casele oamenilor, s-a crapat asfaltul in unele zone. Urmatoarea imagine (sursa: Google imagini) arata exact ce s-a intamplat.

cutremur cu magnitudine de 5,7

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sâmbătă seara în România, în zona seismică Vrancea, a fost resimţit în Republica Moldova şi nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau pagube materiale.
În Republica Moldova, cutremurul a fost resimţit cu o magnitudine cuprinsă între 4 şi 5 grade pe scara Richter. "Este un cutremur moderat. Când este un astfel de cutremur, nu se produc pagube", a declarat Vasile Alcaz, directorul Institutului de Geologie şi Seismologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei pentru PRO TV Chişinău.

Acum la final o gluma despre cutremur: "Decand Iohannis este presedinte, au inceput sa se miste lucrurile in Romania." :))

Daca v-a placut acest articol lasati un comentariu mai jos sau abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante.

Al vostru Zambarel :)

Categorie: Curiozitati | Vizualizări: 1006 | Adăugat de: gabriel_socea | Tag-uri: cutremur din 2014, cutremur in vrancea, cutremur cu magnitudinea de 5.7, cel mai mare cutremur din romania i | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
ComForm">
avatar