Anul tau pe facebook

De cateva zile tot tot vad postari cu "Cum a fost anul meu" evident ca pe facebook. Aceste postari de fapt sunt niste poze lungi de cateva mii de pixeli inaltime. Cei de la facebook s-au gandit sa ofere la toata lumea un instrument prin care fiecare persoana cu cont pe facebook sa poata sa isi puna in acea poza lunga cele mai importante postari (poze, texte) din 2014 ale acelei persoane. Poza aceea lunga se poate personaliza: adica se poate schimba tema, se poate schimba poza logo, se poate schimba textul care apare scris de la ei: de exemplu din "Anul lui cutarescu !" se poate schimba in ce text doreste persoana respectiva,in fine se pot face mai multe schimbari. ... Detalii... »

2014-12-25

Craciun fericit tuturor !

Salutare prieteni !

Vreau sa va urez tuturor celor care imi cititi acest blog "CRACIUN FERICIT" !

Vreau sa va multumesc ca imi cititi blogul si va doresc sa fiti sanatosi, fericiti si tot ce vreti voi sa se implineasca ! ... Detalii... »

2014-12-25

Cum sa faci un ingeras din hartie cartonata pentru craciun ?

Salut prieteni, astazi o sa va invat cum sa faceti un ingeras din hartie cartonata pentru pomul de craciun sau ca decoratiune de pus pe mobila. ... Detalii... »

2014-12-22

Maramures in top 20 de destinatii de vizitat in 2015

National Geographic Traveler a a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat în noul an, în care este prezentată si o destinaţie turistica din Romania, respectiv Maramures.

Regiunea Maramureşului este caracterizată de National Geographic Traveler drept "Neînfricata lume veche".

În istoricul ţinut al Maramureşului continuă să fie practicate tradiţii milenare, uitate de mult timp în Europa. "Vacilor mele nu le place iarba care este tăiată cu cositoarea. ... Detalii... »

2014-12-22

Voi a-ti impodobit bradul ?

Peste fix 3 zile este Sarbatoarea Craciunului. Treburile sunt in toi, iar oamenii nu stau o clipa. Aseara am terminat si eu de impodobit bradul de craciun. Nu este cel mai perfect brad impodobit de craciun, dar eu zic ca merge.  Voi a-ti facut bradul de craciun? Si daca da, va place cum a iesit? Va rog raspundeti printr-un comentariu.

Abia astept craciunul sa mananc preparatele cela mai alese, sa primesc colindatorii in seara de ajun,sau mai la subiect: sa ma bucur cu familia mea de aceasta sarbatoare si cred ca si voi asteptati la fel de tare ca mine.

Eu va urez Craciun fericit! la toti cei care i ... Detalii... »

2014-12-22

Ce au in plus barbatii care mananca mancare picanta ?

Fiziologii de la Universitatea Grenoble din Franţa au aflat în urma unui studiu că bărbaţii care adoră mâncărurile picante au un nivel mai ridicat de testosteron.

Testosteron = hormon masculin care îi face pe bărbaţi mai agresivi, mai dispuşi să-şi asume riscuri. De asemenea, în cadrul unui grup, bărbaţii cu mai mult testosteron tind să devină lideri, adică să fie masculi dominanţi alpha.

Mâncarea picantă stimulează producţia acestui hormon, după cum au aflat experimente anterioare realizate pe şobolani. ... Detalii... »

2014-12-21

Super optiune gratuita orange

Salutare prieteni. Zilele astea mi-am incarcat telefonul cu 6 euro credit (eu sunt pe orange). In fine, mi-am activat o oferta potrivita de toti banii, dar mi-a zis cineva de o optiune super interesanta, nu stiu cati dintre voi a-ti auzit de ea sau de cand exista, dar eu zilele astea am descoperit-o. Deci e foarte tare: daca iti activezi o oferta de minim 6 euro apeleaza *100# si da la 2.Bonus. De acolo selecteaza prima optiune si o activezi si primesti 1000 de minute nationale dintre care 300 din ele internationale catre fix si mobil, asa si acum e marea surpriza primesti si 1000 MB cadou. Aceasta oferta este gratis, dar se poate activa doar cand incarci cu minim 6 euro credit. 

Acolo cand accesati *100# si dati la bonus, nu va speriati ... Detalii... »

2014-12-09
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 24 25 »