Ia bunicii tot mai cautata de vedetele internationale

Ia romaneasca este tot mai cautata si purtata de marile vedete internationale precum Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, Oscar dela Renta, Tom Ford sau Philppe Guilet. Acesti oameni dau valoare unei traditii uitata de multi romani.

Eu m-as bucura daca romanii ar incepe sa poarte si ei straie populare, daca nu in fiecare zi, macar la zile de sarbatoare. ... Detalii... »

2015-01-30

Eleva din Constanta, invitata la Casa Alba dupa ce a castigat un concurs de eseuri

Elif Memet, elevă în clasa a XII-a, a participat la un concurs de eseuri organizat de Gulen Institute Youth Platform, din Huston, SUA. Acest program are ca scop ajutarea tinerilor în a defini probleme legate de pace şi armonie socială.

De asemenea, participarea la acest program ajută elevii în a-şi construi deprinderi sociale, în a-şi dezvolta abilităţile de cercetare şi compunere şi nu în ultimul rând de a interacţiona şi schimba idei intre ei, ca reprezentanţi ai unor culturi diferite.

Eseul realizat de eleva din Constanţa a răspuns la întrebarea &quo ... Detalii... »

2015-01-29

Ce semnifica preturile terminate in .99 ?

Un calugar de la o manastire din Arad a uimit lumea prin afirmatiile sale.Parintele Cleopa Jurj, duhovnic la Manastirea Gai, este binecunoscut in tot judetul Arad pentru predicile sale nonconformiste, prin care incearsa sa-si pregateasca enoriasii sa infrunte tot raul care ne inconjoara.

Ce spune el despre preturile care se termina in .99 ?

„In 1999, pe 11 august, a fost eclipsa pe cer. S-a nascut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg si in acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a bagat in copil ... Detalii... »

2015-01-28

Am adaugat categoria "Distractia de vineri"

Salut prieteni, azi m-am gandit sa adaug o categorie noua pe acest blog si anume "distractia de vineri". In  aceasta categorie voi scrie doar vinerea, cum spune si numele ei despre lucruri interesante, cerute de voi.

Deci va rog lasati un comentariu mai jos cu despre ce ati vrea sa vorbesc vinerea asta. Daca nu exista nici un comentariu voi alege eu un subiect interesant si am sa il dezbat. ... Detalii... »

2015-01-28

Astazi sarbatorim Unirea Principatelor Romane

Dupa cum bine stiti astazi pe 24 ianuarie sarbatorim unirea Principatelor Romane sau mica unire.

Pentru cei ce nu stiu ce este in aceasta zi, am cules eu cateva informatii si le-am asezat in pagina, mai jos.

Unirea Principatelor Romane, cunoscută ca ... Detalii... »

2015-01-24

3 telefoane bune la preturi mici

Salut prieteni, am gasit cateva modele de telefoane de vanzare la preturi bune, ma refer aici la telefoane entry-level. Am sa le prezint pe fiecare in continuare. Sunt marci de telefoane nu prea cunoscute.

1. ConCorde SmartPhone 5500

Il puteti cumpara de aici

... Detalii... »

2015-01-23

Misterul piramidelor rezolvat de un postas francez

Salut prieteni, am gasit un articol in care se spune ca un postas francez a

descoperit misterul constructiilor piramidelor, dupa ce a petrecut ultimii 40 de ani

... Detalii... »

2015-01-13
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 24 25 »