Top 10 plaje Europa

Nu trebuie sa mergi pe insule exotice ca Tenerife sau Maldive ca sa ai parte de o excursie placuta. Si in Europa sunt plaje destul de faine cu nisip fin si peisaje de poveste, exemplu in Italia, Spania, Grecia si Marea Britanie.

Iata mai jos top 10 cele mai faine plaje din Europa: ... Detalii... »

2015-02-21

YouTube implineste 10 ani. Care sunt cele mai vizionate video-uri?

Pe 14 februarie 2005 fix de ziua indragostitilor a fost lansata platforma youtube, iar pe 23 aprilie a fost distribuit primul videoclip pe acel site.

Acum ca a implinit zece ani se bucura de peste 1 miliard de utilizatori din intreaga lume si peste 300 de ore de video-uri incarcate pe site la fiecare minut. Va dati seama 300 de ore de video doar intr-un minut....wow...e colosal.

In fine. Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal iar in noiembrie 2006 a fost cumpatata de google la pretul de 1,65 miliarde de dola ... Detalii... »

2015-02-20

Lebede pe raul Bistrita, Piatra Neamt

De multa vreme vin lebedele acestea aici pe lacul Bistrita si ierneaza aici. Dar nu numai lebede, vin si numeroase specii de pasari cum ar fi: si rata mare, rata sunatoare, corcodel mic, corcodel cu gât negru, corcodel cu gât rosu, ferestras mare, ferestras mosat, ferestras mic, rata sunatoare si rata motata si egretele.Păsările de apă care poposesc în Neamţ sunt din ce în ce mai numeroase şi ne încântă cu frumuseţea lor. 

Eu din pacate am surprins numai lebedele. 

Cine vrea sa le vada, le poate vedea pe podul de la ... Detalii... »

2015-02-14

Relaxeaza-ti mintea si corpul...

Salut prieteni, de mult vroiam sa scriu acest articol si uite ca acum i-a venit timpul.

Ce vreau sa spun prin "relaxeaza-ti mintea si corpul" este faptul ca daca sunteti la birou si lucrati, ar trebui cam din ora in ora sa luati o pauza: sa mergeti pana afara si sa luati o gura de aer curat si apoi dupa ce veniti sa faceti putin sport adica sa rotiti mainile, sa faceti putin jogging, sa faceti exercitiile pentru incalzire.

Dupa ce veti face acestea veti gandi mai bine decat inainte cu 5 minute sa luati pauza, veti fi mai energici si mai plini de viata si nu in ultimul rand veti avea chef sa fa ... Detalii... »

2015-02-07

Diferenta intre destinele oamenilor e descisa de...

Salut prieteni ! Am gasit un citat defapt cred ca e o teorie (nu mai stiu cand si unde am gasit) care e foarte interesanta si as vrea sa il dezbat putin.

Citatul suna cam asa: 

“Diferenta intre destinele oamenilor e decisa de modul in care oamenii aceia isi petrec timpul liber intre orele 8Pm si 10PM.”

Ce ziceti are dreptate cel care l-a inventat ? ... Detalii... »

2015-02-05

Toateblogurile.ro cel mai tare portal pentru bloggeri

Salut prieteni ! M-am gandit sa scriu un articol despre toateblogurile.ro cel mai tare portal pentru bloggeri. Eu imi distibui mereu articolele acolo si primesc cateva vizite si pe acolo. 

Foarte tare ! Iti faci un cont, adaugi un blog, astepti ca acesta sa fie aprobat (intr-un timp scurt, daca respecta termenii si conditiile de acolo) si gata. Apoi poti distribui articolele de pe blogul tau acolo. Si nu numai atat: poti sa postezi chiar si fotografii si video-uri. La postarile tale poti sa primesti like-uri, comentarii si distribuiri (e ca un fel de facebook, doar ca e pentru bloggeri). ... Detalii... »

2015-02-03

FoxArc Screen Capture-super soft pentru capturarea ecranului

Salutare prieteni. M-am gandit sa scriu acest articol despre un softulet pe care eu il folosesc de mult foarte util. Acest soft se numeste FoxArc Screen Capture si face capturi de ecran exact la dimensiunile pe care tu le vrei (in pixeli).  Eu zic ca este foarte util deoarece poate nu vrei sa captezi tot ecranul calculatorului, ci doar o mica parte si de aceea eu vi-l recomand. Poate salva imaginile in mai multe extensii: .jpg  .bmp  .png  .pcx  .pnm  .tif  .tiff ... Detalii... »

2015-02-02
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 24 25 »