Acasă » 2015 » Aprilie » 14

Ce dezavantaje aduc becurile economice ?

Becurile economice dauneaza sanatatii intr-un mod destul de ingrijorator. Din componenta noilor becuri fac parte substante foarte toxice cum ar fi mercurul care afecteaza grav creierul, rinichii si maduva spinarii.
Cercetatorii germani au facut public un raport care arata ca becurile economice degaja substante chimice cancerigene. Pe langa mercur care deja l-am mentionat, becurile emana fenol, o substanta folosita in lagarele naziste pentru uciderea oamenilor, naftalina si stiren.
De aceea aceste becuri trebuie folosite cat mai putin. Nu trebuie folosite in zone neaerisite si in nici un caz in apropierea capului.
 

 

be
		<!-- ... Detalii... »

2015-04-14

Cum sa iti maresti puterea de concentrare ?

Vreau sa va spun cateva metode prin care puteti sa va mariti puterea de concentrare sau prin care puteti sa va fixati atentia.

Daca esti elev sau student si ai vrea ca, cursurile sa le inveti si sa le intelegi din clasa fara sa te mai stresezi prea tare acasa, fara nopti nedormite pentru a invata pentru examene si sesiuni, aceste exercitii sunt pentru tine, si nu numai pentru elevi si studenti, pot fi de exemplu si pentru oameni care merg la serviciu si se cam "plictisesc" pe acolo, sau stiu eu, pentru diferite chestii.

... Detalii... »

2015-04-14