Exercitiile fizice ajuta creierul

Exercitiile fizice, mai ales la varsta inaintata, pot opri procesul de micsorare a creierului, care apare pe masura ce trec anii, si care se afla in stransa legatura cu dementa, arata un nou studiu.

In cadrul cercetarii a fost monitorizat timp de trei ani creierul a 638 de persoane deja pensionate, observandu-se ca in cazul celor mai active din punct de vedere fizic micsorarea creierului era mai putin vizibila, relateaza BBC.


Potrivit expertilor britanici, exercitiile fizice nu trebuie sa fie extenuante; e de ajuns sa se faca mai multe plimbari pe ... Detalii... »

2014-03-04

Proprietatile culorilor

Proprietățile curative ale culorii roșu

 

Roșul corespunde elementului foc și este un stimulent care emană căldură, atrage atenția, stimulează nervii, sângele și combate efectele frigului.

 

Efecte fizice favorabile: degerături, frisoare, gripă, bronșită, anemie, dureri reumatice, diaree, constipații, tuberculoză, tulburări ale centrului energetic, stimulează spiritul observator pentru probe de scurtă durată (examene, competiții).

 

... Detalii... »

2014-03-03

Gazduire web gratis

Salut dragii mei. Astazi va voi spune vateva lucruri despre gazduirea web sau host.
Stim cu totii ca daca am canstuit un site fain si vrem sa il urcam pe net, avem nevoie de un spatiu de gazduire si un domeniu.
Spatiul de gazduire poate fi cumparat dar poate fi si gratis.
Daca vrem pe gratis avem mai putine avantaje decat cel platit.
Mai jos am pus un link unde am avea acces la spatiu de gazduire gratis 
Spatiu gazduire gratis hostinger

spatiu gazduire

2014-02-25

Vrei sa inchizi calculatorul cuiva?

Vrei sa inchizi calculatorul cuiva?
Daca asta vrei, ai mai jos un viseo in care spune exact ce sa faci  si apoi trimiti fisierul la careva.

 


2014-02-21

Despre praful din casa

Praful reprezinta un pericol pentru noi, mai ales pentru cei care au astm, de aceea trebuie evitat, stergand cu o carpa umeda acolo unde este(mobila,birou,televizor,calculator etc.) sau pe jos, acolo folosind  aspiratorul.
Daca avem mocheta sau covor este indicat sa nu treaca trei zile fara sa il folosim - in special in lunile uscate de vara, cand nivelul de afara al prafului este foate ridicat.

Praful patrunde si pe geam, si adus de noi, de afara - pe pantofi, haine sau par.

Daca avem gresie sau parchet pe jos ritmul trebuie sa fie aproximativ la fel - praful se depune cu aceeasi vite ... Detalii... »

2014-02-19

Babutele s-au imbatat :))

Asa ca la orice nunta trebuie sa existe cineva mai vesel, care sa inveseleasca atmosfera . Eu am gasit niste video-uri pe youtube si m-am gandit sa vile arat si voua :

Primul este cu sa traiasca nasii,iar al doilea cu o baba care chiuie de mare zori.

 

 


 

2014-02-12

Papionul

Papionul este un accesoriu foarte frumos, cu care poti impresiona multa lume.

Mic, usor de purtat, si colorat, papionul este un obiect care nu ar trebui sa lipseasca. Acest mic accesoriu spune multe despre persoana care il poarta.

Este usor de gasit, il putem achizitiona de   pe internet, sunt cateva site-uri care se ocupa cu asa ceva sau de la magazine specializate.< ... Detalii... »

2014-02-11
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 »