Nu te atasa prea tare de un lucru

Un  obiect important pentru noi il putem numi pretios. Sa zicem ca e un telefon , calculator, laptop, masina sau orice alt obiect care ne este de folos. 

Nu trebuie sa ne atasam prea tare de acel obiect deoarece odata si odata se va strica si atunci  vom fi suparati. Tineti minte de la mine  nimic nu e vesnic, orice obiect  se  strica odata si odata, sa nu ne atasam prea tare de el.

Un exemplu. Sa zicem ca avem un telefon fain si zicem ca acel telefon nu se mai strica niciodata, o sa il am si 100 de ani,   dar nu e chiar asa. S-ar putea ca peste o saptamana sa se stric ... Detalii... »

2014-10-01

Ce ar mai trebui schimbat ?

Salut prieteni ! Stateam azi si ma gandeam daca ar trebui sa mai schimb cava la acest blog, nu nu am gasit nimic rau. Asa ca vreau sa va intreb pe voi cei care imi cititi blogul si vreau sa imi raspundeti printr-un comentariu: ce credeti ca ar mai trebui schimbat la acest blog ?  Deci daca credeti ca mai trebuie schimbat ceva la acest blog va rog sa imi spuneti printru-un comentariu mai jos si eu am sa modific :D

Daca nu stiti cum sa lasa-ti un comentariu, va explic mai bine   ... Detalii... »

2014-09-28

Mintea te poate face bogat sau sarac

Creierul este cel cu care ne-a inzestrat Dumnezeu sa gandim. Creierul te poate duce oriunde, poti atinge orice limita daca il folosesti cum trebuie.
Sa zicem ca doi copii se nasc odata in acelasi spital, in aceeasi tara.  Unul dintre ei a stiut de mic ce vrea de la viata, iar celalalt nu ii pasa de nimic, vroia doar sa se joace(in copilarie), cand era mare ii placea sa leneveasca(am zis "sa zicem"). Cel care a stiut ce a vrut de la viata poate fi acum un mare om de succes, cu multe parale in buzunar, masini, vile, iar celalalt munceste cu ziua prin sat ca sa aiba ce manca. Deci repet s-au nascut odata, aveau aceleasi sanse la viata.Se spune ca in fata lui Dumnezeu toti oamenii suntem la fel, deci nu se deosebeste bagatul de sarac. Vedeti ce poate face creierul acest

2014-09-27

Review telefon Karbonn A19

Mi-am cumparat zilele trecute un smartphone Karbonn A19 un super telefon si m-am gandit sa ii fac si un review. E  unul din cele mai bune telefoane din acesta categorie de pret  pe care le poti gasi in Romania. Initial dadusem comanda de un Gigabyte Gsmart Alto A2 dar la toate magazinele online nu mai era in stoc si nici nu se mai producea.

 

 

telefon mobil

... Detalii... »

2014-09-21

De ce nu le place elevilor scoala ?

Acum cateva zile a inceput scoala si am auzit multi elevi care au zis ca nu le place scoala printre care si subsemnatul. 

Intrebarea este DE CE ? De ce nu ne place scoala ?

Exista multe motive pentru care se intampla acest lucru si eu o sa le enumar in continuare:

  1. Temele. Temele sunt un motiv bun pentru care nu le place elevilor scoala. Daca nu ar mai fi teme sau daca ar fi prea putine scoala ar fi super. ... Detalii... »

2014-09-18

Culoarea preferata

Astazi vreau sa povestesc despre culoarea mea preferata. Aceasta este albastru deschis, este culoarea cerului cand este senin. Imi place foarte mult cerul cand este senin, ma inveseleste,imi da o bucurie.

Am scris mai demult un articol despre proprietatile culorilor . Articolul este  AICI

Dar cerul nu are culoarea albastra, iata ce spun cei de la Desco ... Detalii... »

2014-09-10

E oficial. Iphone 6 a fost lansat !

Cu putin timp in urma Apple a lansat Iphone 6, cel mai asteptat smartphone.Au fost lansate 2

Iphone-uri de dimensiuni diferite: primul de 4,7 iar al doilea de 5,5 inch, si un smart watch numit iWatch.

 

iPhone 6 are un procesor Apple A8 pe 64 biți. Procesorul este cu 20% mai rapid și puterea grafică   a crescut cu 50%. ... Detalii... »

2014-09-09
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 24 25 »