Top cei mai bogati bucatari din lume

Alan Wong este numele celui mai bogat bucatar din intreaga lume cu o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul doi este cel mai cunoscut bucatar din lume si anume Jamie Oliver cu o avere de 235 milioane de dolari. Pe locul 3 se siteaza Gordon Ramsay, cu 118 milioane de dolari. ... Detalii... »

2015-07-15

De ce se circula in Anglia pe partea stanga ?

De ce in Anglia si in cateva din fostele colonii Britanice se circula pe stanga iar in majoritatea tarilor civilizate pe partea dreapta?

De ce se intampla lucrul asta?
India, Africa de Sud si Australia care au fost candva colonii Britanice sunt tari care urmeaza exemplul Angliei si circula pe partea stanga. La fel si Japonia si Thailanda desi ele nuau fost niciodata colonii ale Angliei. ... Detalii... »

2015-07-14

De ce este important somnul de la amiaza?

Privarea de somn poate provoca multe afectiuni cum ar fi depresia, Alzheimer, probleme de memorie sau chiar cancer.

Cu toate ca somnul de amiaza nu poate inlocui somnul de noapte, cercetatorii spun ca si acesta face minuni. ... Detalii... »

2015-07-13

Ce risca soferii care fac acest lucru ?

De cand ridicarea masinilor parcate neregulamentar a fost interzisa in Capitala, primarii de sector au la indemana alta solutie pentru a strange bani la buget, doar stiti romanu' e ingenios. Ce solutie au gasit? ... Detalii... »

2015-07-10

Cum ne intarim imunitatea vara?

Salut prieteni astazi o sa va spun cateva fructe de vara, si nu doar o sa va spun, ci o sa vorbesc despre fiecare in parte ce proprietati are si cum ne ajuta sa ne intarim imunitatea. ... Detalii... »

2015-07-09

La ce risc sunt expuse persoanele cu ochii albastri ?

Un studiu realizat de geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie arata ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice. Pentru acest studiu cercetatorii au examinat 1263 de persoane. ... Detalii... »

2015-07-08

Perle bac la romana 2015

Salut prieteni dupa cum bine stiti saptamana trecuta elevii de clasa a XII-a au sustinut examenul de bacalaureat si m-am gandit sa fac un articol cu cele mai tari perle de la bac .

Subiectele de la proba de Limba Romana a examenului de Bacalaureat 2015, desi considerate cele mai usoare din ultimii ani, au pus la încercare imaginatia candidatilor.
Absolventii de liceu de la profilul Real au avut la subiectul al III-lea al probei de Limba si literatura romana de caracter ... Detalii... »

2015-07-07
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 »